30 november 2013

Arbeidsongevalletje

Zelfs als je bureauwerk doet kan je lelijk ten val komen !!!


Ik ben woensdag gevallen op het werk. Knieën doen pijn en linkerarm in brace...niets gebroken...rechts dikke knie...dikke, blauwe linkerarm, uitgerokken pezen borstspier en biceps, bloeduitstorting. Rechts kneuzing van de ribben.
Stomweg met de tip van mijn schoen aan de poot van mijn bureau blijven hangen, mijn knie gestoten en op mijn knieën terechtgekomen...ik heb mijn val willen breken door mij vast te grijpen aan een andere bureau links van mij, maar doordat ik doorviel op mijn knieën is mijn linkerarm blijven hangen op het bureau.
Ze hebben mij met de ambulance naar spoed gevoerd...collega's in paniek...
Na één nachtje nachtmerries (ik zag mijzelf altijd vallen en schoot terug wakker) deed ALLES PIJN. 
Woensdag, als de zwellingen minder zijn, gaan ze nog een echo doen om te kijken dat er geen scheurtjes zijn in de pezen van mijn arm en borstspier.

3 opmerkingen:

 1. Oei Marleen da ziet er niet fris uit! Dat zal zeker geen deugddoen! Je handwerk zal wel een tijdje moeten wachten zeker! Als je iets nodig hebt laat je maar iets weten he !
  Grtjs en beterschap!
  Viviane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeps , zo te zien en te lezen wel een pijnlijke val geweest, veel beterschap en hopelijk op een volgende Bobar samenkomst groetjes en snel genezen !! Bé

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Christel De Daele2 december 2013 om 10:53

  Amaï Marleen, en gij noemt dat een arbeidsongeval"letje". Dat ziet er heel pijnlijk uit. Het zal zeker ne lelijke val geweest zijn. Ik wens je veel beterschap en hoop dat je goed geneest en er niets aan over houdt. Als je niet kan handwerken dan kunnen we nog altijd babbelen hé. Groetjes en tot binnenkort!
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen